17 éves volt, amikor rábukkant egy videóra a Youtube-on, A legcsúnyább nő a világon címmel. -ő maga volt rajta! Viszont most milliók imádják!

17 éves volt, amikor rábukkant egy videóra a Youtube-on, “A legcsúnyább nő a világon”  címmel.  A klippet már 4 millió ember tekintette meg .Így emlékszik vissza rá:  Megdöbbentem, és a szívem nagyon hevesen dobogott. Úgy éreztem, hogy az egész világ elárult, és nincs keresnivalóm ezen a földön. Amikor elkezdtem olvasni a kommenteket a videó alatt, úgy kezdtem el sírni, mint még soha. Az emberek olyanokat írtak róla, hogy meg kéne ölni tűzzel, és el kellet volna ásni kiskoromban. A további kommenteket, már el sem mondom, mert nem tűrnek nyomdafestéket. Sok éjszakát végig sírtam, és teljesen értelmetlennek éreztem az életem. ”

Nem sokkal ezután készített egy saját youtube csatornát, hogy bemutassa, hogy ki is  a világ legrondább nője  ..

Elkezdett minden embert inspirálni a videóival, és rádöbbentek  mindannyian, hogy egy intelligens, nagyon  életre való kis csajt piszkáltak a külseje miatt, pedig belül az ő lelke sokkal tisztább és értékesebb, mint másoké.

Az emberek sokszor megítélnek másokat a külsejük alapján, és esetleg kinevetik, kigúnyolják őt azért, amiről nem tehet. Ez egy óriási hiba, hiszen azonnal lerí az emberről, hogy annyi empátia nincs benne, mint egy sündisznóban.. Innentől kezdve, már őt kell szánni azért, hogy olyan buta, amilyen..

Képkivágás

Megosztás után a videó automatikusan folytatódik


Facebook
Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.